Kursoversikt

Kurs i Lean og six sigma

30 minutter | Gratis nettkurs

Hvitt Belte

En introduksjon til metodikken Lean Six Sigma.

Kom i gang

2 dager | Grunnopplæring

Lean Six Sigma Gult Belte

Skal du delta i et Lean forbedringsprosjekt, eller er nysgjerrig og bare vil vite mer om Lean, så er dette kurset perfekt for deg!

Info og påmelding

2 dager | Fordypning

Lean Grønt Belte

For deg som skal starte eller lede Lean forbedringsprosjekt. Praktisk trening som gir godt grunnlag for å lede forbedringsprogram.

Info og påmelding

5 dager | Ekspert

Lean Six Sigma Grønt Belte/Green belt

Fagmessig fordypning i forbedringsfilosofien Lean Six Sigma for deg som fagperson, ressursperson eller leder. Kurset kjøres på engelsk i samarbeid med Game-Change

Info og påmelding

5 dager | Høyt nivå

Lean Six Sigma Svart Belte/black belt

Dette er et svært høyt nivå i sertifiseringsstigen og kjøres på engelsk i samarbeid med Game-Change i England. Du vil settes i stand til å designe et Lean forbedringsprogram, og vite hva som kreves for å lykkes og hva du kan forvente deg av motstand. Lean Six sigma Master Svart belte kan leveres.

Info og påmelding

½-dag (12:00 - 15:30) | For ledere av forbedringsarbeid

Lean Ledelse

Hvilke krav stilles til leder? Vi tar for oss kritiske suksessfaktorer for å lykkes med Lean og kontinuerlig forbedring, samt motivasjon i forbedringsarbeidet.

Info og påmelding

Kurskalender

Lean grønt belte

Dette kurset er en fordypning i Lean. Kurset passer for deg som er leder av endringsarbeid eller er deltager i endringsprosjekter. Du vil få innføring i nye verktøy for å lykkes med forbedringsarbeidet for å realisere gevinster

Side 1 av 4