Foredragsholdere

Er du på jakt etter en foredragsholder og lurer på om vi kan holde noe som passer for ditt publikum?

Vi ønsker å dele kunnskap om Lean på alle områder og holder derfor foredrag til store og små arrangementer til de som ønsker dette. Det kan være internt i firmaer, på bransjetreff eller seminarer av forskjellig sort. Vi tilpasser foredraget til den bransjen vi skal møte og etter avtale med arrangør.

➔ Klikk her for å forespørre foredragsholder

Jørn Tøien

Jørn har bred erfaring fra næringslivet innen kvalitetsledelse, forbedring og HR, og jobber i dag med implementering av forbedring og opplæring i virksomheter som ønsker å bruke Lean-filosofien.

Han er en insprerende, direkte og ærlig taler; som gjerne liker å provosere litt, før han på en rolig og forståelig måte forklarer hva Lean er. Han kommer også med gode eksempler fra tidligere Lean-prosjekter, som gjør at man blir inspirert til å jobbe med Lean i egen bedrift.

➔ Les mer om Jørn

Bjørn Ungersness

Bjørn er en erfaren foredragsholder med lang fartstid i arbeidet med Lean. Han er en av gründerne av Lean Communications.

Med bakgrunn som operativ leder fra bygg og anlegg, har Bjørn en unik evne til å skape forståelse for behovet av samspill i prosjekter, og hvordan sørge for at alle drar i samme retning. Bjørn sine foredrag engasjerer og motiverer, og kan være en god intro til Lean Construction eller VDC, for både store og små forsamlinger.

➔ Les mer om Bjørn

Terje Leknessund

Terje er har solid erfaring fra bygg og anlegg, med bakgrunn som forskalingssnekker, prosjektleder og KS-leder.

Terje bruker sin faglige tyngde og et ujålete språk til å overføre teori til praksis: Dette sikrer ekte overføring av kompetanse til den målgruppen han har, og fører til at Terje brukes mye som fasilitator, kurs- og foredragsholder. Han er vant med å lede ulike teamsamensettinger i krevende landskap. Fokus på å skape tillit, gode opplevelser, og sikre trygge læringsarenaer der resultater oppnås.

➔ Les mer om Terje

Lasse Ringstad

Lasse er en person som ikke går rundt grøten. Han er veldig tydelig, men samtidig også forståelsesfull.

Med bakgrunn som både fabrikkdirektør og produksjonsdirektør; har Lasse jobbet med ansatte på alle nivåer. Han har god forståelse for utfordringene til de på gulvet, samtidig som han ofte ender med en slags coachrolle for ledelsen. Han er lett å få tillit til, viser stort engasjement i sine foredrag, og kan raskt komme med konkrete løsninger og tips når han blir utfordret på det.

➔ Les mer om Lasse

Ønsker du å booke foredragsholder?

Har du spørsmål kan du trykke her for at vi skal ringe deg i stedet.

Velg ønsket dato (kan stå blank om du ikke har en bestemt dato enda)

Fyll ut skjema for å sende en forespørsel:


Ditt navn

Telefon

Firma

Kommentar