Lean Retail

Rådgivning i Lean Retail 

Lean Retail handler om å se mulighetene i den hardt pressede retail-bransjen. Ved å vektlegge lederstyring og sette medarbeiderne i sentrum, vil Lean retail både forbedre flyt og redusere ikke-verdiskapende arbeid.  

Vi som kunder har høyere forventning enn noen gang og vi orienterer oss raskt i markedet via nettet. Vi ønsker valgmuligheter, lavere pris, bedre kvalitet, innovative produkter, enkel tilgjengelighet og valgfrie leveransealternativer.

Produkt- og konseptutvikling er kostbart, spesielt når det er stort press på tid og livssyklusen for produktene blir kortere og kortere. Da er konsekvensen av å bomme på markedet og hva som har verdi for kunden svært kostbar.

Samtidig opplever mange bransjer stor grad av bransjeglidning og mange leverandører møter konkurranse fra distribusjonsleddets egne merker. Dette stiller krav til hurtig omstilling og krever ofte nye måter å tenke på, noe som ofte er krevende.

For å få andre resultater, må vi se på hvordan vi arbeider. Svaret mener vi ligger i prosessene som det arbeides etter. Det kan ikke forventes konkrete endringer og forbedringer uten å forstå prosessene som ligger bak. Med Lean filosofien konsentrerer vi oss om hva som skaper kundeverdi og hvordan vi fjerner ikke verdiskapende aktiviteter.

Man skal jobbe smartere, ikke løpe fortere!

Vi utdyper gjerne konseptet gjennom en uforpliktende prat. Ring oss eller send en e-post.

 

Kurs i Lean Retail