Magasinet «Bedre»

forside - Bedre

Vi er stolte og glade over endelig å utgi vårt magasin om forbedringsarbeid i norske virksomheter.

I dette magasinet har vi samlet en mengde stoff om Lean og kontinuerlig forbedring; hva det er, hvordan det brukes og om hvordan den enkelte virksomhet kan komme i gang. I tillegg omtales Lean-arrangementer rundt omkring i landet og vi presenterer en rekke virksomheter og deres Lean-aktiviteter. Vårt ønske med dette magasinet er tredelt.

Vi håper at det kan være til inspirasjon for de som ennå ikke har kommet i gang, og for de som har holdt på en stund. Kanskje kan noen inspireres til å ta kontakt med hverandre også? Vårt tredje ønske med dette magasinet er å bidra til å skape stolthet internt i de virksomhetene som presenteres.

Vi som står bak dette magasinet er konsulenter i Lean Communications. Ved å jobbe som konsulenter får vi et ganske unikt innsyn i forskjellige bransjer og virksomheter og opplever hva de er opptatt av, hva som fungerer bra og hva som kan forbedres. Vi synes det er imponerende – og utrolig gøy – å se hvordan mange forskjellige typer virksomheter tar tak i egne utfordringer, angriper de strukturert og er villige til å gjøre investeringer i sine ansatte slik at de ansatte kan være med å løse utfordringene. «Er du en del av problemet må du selvfølgelig også være en del av løsningen», som det heter.

Som sagt håper vi magasinet kan være til inspirasjon. Men det ville vært rart hvis vi traff innertier hos magasinets lesere ved første forsøk. Derfor – og for å leve som vi lærer – er vi svært nysgjerrige på tilbakemeldinger, ros og ris for magasinet. Så ta kontakt med oss!

Vil du få tilsendt vårt første nummer så fyll ut skjema under: