Foredrag om Lean

lean-communications_kurs_2016_17

Er du på jakt etter en foredragsholder og lurer på om vi kan holde noe som passer for ditt publikum?

Vi ønsker å dele kunnskap om Lean på alle områder og holder derfor foredrag til store og små arrangementer til de som ønsker dette. Det kan være internt i firmaer, på bransjetreff eller seminarer av forskjellig sort. Vi tilpasser foredraget til den bransjen vi skal møte og etter avtale med arrangør.

Eksempler på Lean foredrag vi har holdt:

Hva Hvor
Workshop: Igangsetting av internasjonal salgsorganisasjon Ekornes i London
Den internasjonale Lean Six Sigma konferansen i Danmark Odense i Danmark
Grip krisen Unilabs
Lean – bakgrunn og igangsetting Engelsen Entreprenør
Gjesteforeleser om Lean Høgskolen i Østfold
Lean i byggenæringen Arkitektbedriftene
På tide med et taktskifte VVS-foreningen i Bergen
Tafatt eller ta fatt? VVS-foreningen i Bergen
Kultur, individ og ledelse Solstrand lederutvikling
God prosjektgjennomføring Byggherreseminar i Bergen, TEVAS
Lean for byggherrer Norges bygg- og eiendomsforening
Styringssystemets plass i forbedringsarbeidet Sommersamling for TQM Partner AS
Lean og styringssystem Unilabs i Skien
Hersketeknikk General Electric
Innledning om Lean Statoil – Kollsnes og Sture
Lean Husbanken
Ledelse – i og under endring Skatteetaten
Sløsing i byggebransjen TV-opptreden, Schrødingers katt

Våre foredragsholdere

jorn-egil-toien_cv_lavJørn Tøien

Jørn er en direkte og ærlig taler som liker å provosere litt, før han på en rolig og forståelig måte forklarer hva Lean er. Han kommer med gode eksempler fra tidligere Lean-prosjekter som gjør at man blir motivert til å jobbe med Lean i egen bedrift. Jørn er inspirerende og man får litt ekstra respekt for Jørn når han taler.  Jørn var Lean-, kvalitets- og HMS-sjef i Mesta før han startet opp Lean Communications sammen med Bjørn Ungersness. Han har lang erfaring som rådgiver og prosjektleder knyttet til større organisasjonsutviklingsprogrammer i privat og offentlig sektor. I tillegg har han lang erfaring som operativ leder. Jørn er utdannet elektroingeniør fra HiØ og bedriftsøkonom fra BI.

lean1_portrett-hoydeLasse Ringstad

Lasse er en person som ikke går rundt grøten. Han er veldig tydelig, men samtidig også forståelsesfull. Lasse har bakgrunn som både fabrikkdirektør og produksjonsdirektør. Han har jobbet med ansatte på alle nivåer, så han har god forståelse for utfordringene til de på gulvet samtidig som han ofte ender med en slags coachrolle for ledelsen. Han er en du kan stole på. Lasse er veldig engasjert når han holder foredrag og kan raskt komme med konkrete løsninger og tips når han blir utfordret på det.

lean2_portrett-hoydePetter Brænde

Petter er eldstemann i Lean Communications. Hans lange erfaring gjør at han har mye kunnskap, noe som kommer tydelig frem i hans foredrag. Han er allikevel alltid oppdatert på dagens situasjon, og har en god fortellerstil med et glimt i øyet. Petter har omfattende erfaring som rådgiver/prosjektleder knyttet til større omstillingsprogrammer og kan vise til en rekke oppdrag knyttet til organisasjonsutvikling og prosessforbedringer både i privat og offentlig sektor.

 

Espen Haakestad

Espen Haakestad har en solid erfaring fra forbedringsarbeid. Han er tydlig, direkte og bruker humor som virkemidler i sine foredrag. Espen har bakgrunn fra AF-gruppen og Backe-gruppen og har god forståelse av hvordan man setter forbedringsarbeid ut i praksis og får det til å virke. Hans foredrag engasjerer og motiverer og kan være en god intro til Lean for store og små forsamlinger.