Blogg

20 mar 2018

Lean Six Sigma Huddle i Oslo 18. april

/
Publisert av

Vi har gleden til å invitere deg til en sosial samling med tema Lean Six Sigma i samarbeid med Evry og Game Change.

På samlingen vil du høre mer om hvordan man kan bruke Lean Six Sigma i samarbeid med Big Data og Digitalisering. Det vil være fire forelesere og muligheten til å møte mange mennesker med nyttige erfaringer innenfor både lean og six sigma. Seminaret vil avholdes i Evrys lokaler i Snarøyveien 30 A på Fornebu.

Eventet er gratis og arrangeres 18. april kl. 16. – 19,  meld deg på her.


Kamran Zamir - Daglig leder Game Change

Kamran har lang erfaring med å styre hele prosjekters livssyklus fra planlegging og scoping til levering. Han er sertifisert i GE og Honeywell sitt sertifiseringsprogram med svart belte master i Lean Six Sigma som blant annet omhandler reduksjon av variabler (DMAIC), fjerning av sløsing (LEAN) og vekst gjennom innovasjonsprinsipper (DFSS) . Kamran har coachet og sertifisert over 3000  forretningsfolk i Europa og Midtøsten. Under sin presentasjon vil Kamran forklare og demystifisere Lean Six Sigma prinsipper og teknikker, og fortelle om sin erfaring med flere norske organisasjoner.

Niels Juhl Frost - Leder for business og IT Consulting i EVRY

Nils er en sertifisert master svart belte og sammen med teamet kan han hjelpe deg med å styre forretningstransformasjon og utfordringer innen Big data. EVRY er en av de ledende IT-tjenestene og programvareleverandørene i Norden, og har over 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Voksende datavolum er en ressurs som mange bedrifter ønsker å utnytte for innovasjon, økt konkurranseevne og høyere produktivitet. Evry jobber med Lean Six Sigma-drevet teknologiutnyttelse.

Jørn Tøien - Partner og faglig leder i Lean Communications

Jørn har coachet og sertifisert flere hundre mennesker i Lean Six Sigma i Norge. Under foredraget vil han presentere et casestudie fra vellykket Lean Six Sigma-implementering innen byggebransjen i Norge. Han vil fokusere på hvordan å overvinne de største utfordringene og se på de kritiske suksessfaktorene for et vellykket resultat. Jørn har svart belte i Lean Six Sigma.

Sherry Sameer - Senior Vice President Telecom and IoT Solutions at Gemalto CIS, Middle East and Africa

Sherry vil fremheve nye trender for IoT (Internet of Things), inkludert eSIM-løsninger, Connectivity Management Platforms, Application Enablement Platforms, Big Data og Kunstig Intelligens (AI) – alt dette i lys av Smart City og IoT-arkitektur. Utover dette vil han drøfte anvendelsen av Mobile ID og Blockchain-teknologier for Smart Government Services. Gjennom innlegget vil han drøfte den betydningen Lean Six Sigma har spilt for å levere teknologidrevne løsninger i et bærekraftig perspektiv.