Blogg

1 nov 2017

Halv pris på kurset Lean Maraton!

/
Publisert av

Tilbudet gjelder hvis du melder deg på et av våre Lean Maratonkurs innen 19.november
(gjelder også Maratonkurs i 2018)

Ved å ta dette kurset får du den internasjonale sertifiseringen Lean Six Sigma gult belte i løpet av én dag. Kurset er krevende fordi det vil strekke seg over 13 timer, men til gjengjeld vil du oppnå en unik innsikt i forbedringsarbeid i løpet av bare én dag. Du får en introduksjon til filosofien, arbeidsmetodikken og verktøyene i Lean og lærer hvordan du kan jobbe med forbedringer i egen virksomhet. Kurset er praktisk anlagt med spill, øvelser og praktiske eksempler som supplerer den teoretiske gjennomgangen.

Sertifisering
Kurset avsluttes med en 30-minutters eksamen. Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren den internasjonale sertifiseringen Lean Six Sigma gult belte. Våre kursholdere er erfarne linjeledere som jobber operativt i prosjekter, og som bruker all sin erfaring fra disse prosjektene i undervisiningen.

Etter endt kurs vil du kunne:
• Ha ansvar for å gjennomføre mindre prosessforbedringer
• Delta som teammedlem for å løse problemer etter Lean-tankemåten
• Delta som fagekspert i forbedringsprosjekter

Målgruppe
Kurset krever ingen forkunnskaper og er egnet for ledere og medarbeidere som skal arbeide med forbedring. Kurset har fokus på problemløsning og egner seg spesielt godt for ansatte som skal starte opp forbedringsarbeid eller som er engasjert i forbedringsaktiviteter.

Kursmateriell
Det vil bli utdelt kompendium ved oppstart av kurset og det kan noteres direkte i dette heftet.

Pris
Ny pris 4 600,- (Opprinnelig 9 200,-)

Les mer om kurset Lean Maraton og meld deg på her

NB. Tilbudet gjelder kun kurset Lean Maraton