Blogg

22 sep 2017

ISO 9001-sertifiseringer

/
Publisert av

Lean Communications har støttet flere virksomheter gjennom arbeidet med å bli ISO 9001-sertifisert.

 

Martin Bruusgaard AS – ISO 9001-sertifisert juni 2017

Martin Bruusgaard AS er en av våre kunder som vi har støttet med å bli ISO 9001-sertifisert. Arbeidet foregikk over ca ni måneder.

Virksomheten er en ledende aktør på verdensmarkedet for levering av utstyr, service og support av gassdeteksjonsutstyr til den marine sektoren og har hovedkontor i Sandvika. I tillegg har selskapet salgskontor i Arendal. De har bygget opp et nettverk med kalibreringsgasser i de store internasjonale havner.

Selskapet har ca 30 ansatte og alle har vært engasjert i å beskrive og dokumentere kvalitetssystemet som nå er implementert i organisasjonen. ISO 9001 Sertifikatet skal benyttes til å forsterke og dokumentere selskapets gode renomme i markedet.

Hersleth Entreprenør – ISO 9001-sertifisert september 2017

Hersleth Entreprenør er en kunde som har blitt støttet i deres arbeid med å bli sertifisert til ISO 9001:2015. Arbeidet har inkludert oppbygging av ny prosjektmodell for gjennomføring som sammenfaller med Lean-innføring.

Hersleth Entreprenør AS er en familieeid bedrift med nedslagsfelt i Østfold, søndre del av Akershus og Oslo. Virksomheten har hovedkontor på Såner i Vestby, elementproduksjon på Årvoll i Rygge, samt kontorlokaler i Fredrikstad. Hersleth Entreprenør jobber med oppdrag innen nybygg, ombygging og rehabilitering.

Hersleth Entreprenør har ca 70 ansatte fordelt på ca 40 fagarbeidere og 30 funksjonærer, og omsatte i 2016 for ca kr 335 mill eks mva.

 

Ønsker du støtte til arbeidet for at din bedrift skal bli ISO 9001-sertifisert?

Ta kontakt med Jørn Tøien
Tlf: 918 39 397
Mail: jornt@leancommunications.no